Дан примирја у Првом светском рату

Дан капитулације Немачке у Првом светском рату је државни празник у Републици Србији који се обележава 11. новембра, као нерадни и ненаставни дан.

Обавештавамо ученике и наставнике да се, у складу са мерама које је донео Кризни штаб за сузбијање корона вируса, а због тренутне неповољне епидемиолошке ситуације, васпитно – образовни рад у основним и средњим школама неће реализовати дана 12. и 13. новембра 2020. године (четвртак и петак).

 

2. МЕСТО НА ОКРУЖНОМ ТАКМИЧЕЊУ У СТОНОМ ТЕНИСУ

У уторак, 20. октобра 2020. године, у Шиду, одржано је окружно такмичење у стоном тенису. Женска екипа наше школе, коју су чиниле Тамара Катић и Теодора Стојчевић, освојила је 2. место. Теодора Стојчевић је у појединачној конкуренцији освојила 3. место.

Екипу је водила професорка физичког и здравственог васпитања Вера Милованчевић.

Честитамо!

 

НАГРАДЕ НА ФЕСТИВАЛУ "НЕДЕЉА ПОЗОРИШТА СОНТА 2020"

Гимназијска драмска секција на енглеском језику, "Ruma High School Theatre", учествовала је 17. 10. 2020. на фестивалу "Недеља позоришта Сонта 2020" са мјузиклом "Little Shop of Horrors" и освојила награду за музичко-сценски израз. Свршена матуранткиња наше школе, Адријана Кржић, у улози Audrey, добила је награду за глумачко остварење у представи.

Честитамо!!!

Опширније...

 

ПРВО МЕСТО НА ОПШТИНСКОМ ТАКМИЧЕЊУ У СТОНОМ ТЕНИСУ

У четвртак, 8. 10. 2020. године одржано је општинско такмичење у стоном тенису. Женска и мушка екипа наше школе, освојиле су прво место и пласирале се на окружни ниво. Женску екипу чиниле су Тијана Вајагић, Тамара Катић и Теодора Стојчевић, а мушку Урош Батањски, Синиша Јањић, Огњен Кесер, Милош Мркић, Алекса Страјин и Марко Цвитичанин.

У појединачној конкуренцији код девојчица прво место је освојила Теодора Стојчевић, а код дечака Алекса Страјин.

Ученике је водила професорка физичког васпитања Вера Милованчевић.

Честитамо!

 

ГИМНАЗИЈА "СТЕВАН ПУЗИЋ" ЈЕ ПРОСЛАВИЛА 108. РОЂЕНДАН

У среду, 7. октобра 2020. године обележили смо 108 година постојања Гимназије, поштујући све заштитне мере прописане по наступању епидемије корона вируса.

Ученици су и ове године преузели улогу професора, директора, стручних сарадника и помоћног особља. Схватајући озбиљност и професионалност посла просветних радника и стручних сарадника, ученици наше школе су врло добро припремили наставне јединице из предмета које воле и одржали часове својим другарима из школске клупе, а за тренутак заменили и директора, психолога и помоћно особље у њиховим свакодневним пословима.


Опширније...

 

КАКО СУ ТЕКЛЕ ПРИПРЕМЕ ЗА НАСТАНАК МЈУЗИКЛА "МАЛА ПРОДАВНИЦА УЖАСА"

Како су текле припреме гимназијске драмске секције на енглеском језику, "Ruma High School Theatre", током настанка мјузикла "Little Shop of Horrors" и какви су утисци ђака, можете видети у емисији "Школски одмор", односно притиском на овај линк

 
Ulti Clocks content
Питамо вас...
Хуху!!!??? Шта желите да видите/ прочитате на сајту?
 
Банер