НАЦИОНАЛНА ГЕОГРАФСКА ОЛИМПИЈАДА

У недељу, 1. марта, у Земуну, одржано је Окружно-регионално такмичење, у оквиру Националне географске олимпијаде, а у организацији Центра за таленте и Географског факултета у Београду. На републички ниво се пласирао наш ученик Александар Тркуља, којег је припремао професор географије Ненад Радић.Честитамо!

 

ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ У ОДБОЈЦИ

Окружно такмичење у одбојци за ученике, одржано је 2. марта. Наши момци су заузели четврто место. Дан касније, одржано је такмичење за девојке, које су освојиле друго место. Обе екипе је водила професорка физичког васпитања Вера Милованчевић.

Честитамо!

Опширније...

 

КЊИЖЕВНА ОЛИМПИЈАДА

Општински ниво такмичења Књижевна олимпијада, одржано је 29. фебруара у Гимназији "Стеван Пузић" у Руми. На такмичењу су учествовали ученици три средње школе Општине Рума.

Опширније...

 

НАСТАВА ОД ПОНЕДЕЉКА

Од понедељка 24.02. настава се наставља по устаљеном распореду, у поподневној смени.

 

ПРИВРЕМЕНА ОБУСТАВА НАСТАВЕ ЗБОГ ГРИПА

На основу препоруке Покрајинског секретаријата за здравство и Института за јавно здравље Војводине, а у складу с чланом 105. Закона о основама система образовања и васпитања, Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице донео је Одлуку о привременој обустави рада предшколских и школских колектива на територији АП Војводине због широке распрострањености активности вируса грипа.

Ради заштите здравља деце, настава се обуставља од 12. до 21. фебруара 2020. године.

 

НАЈБОЉИ У СПОРТУ ЗА 2019. ГОДИНУ

На свечаности одржаној 12. фебруара 2020. године, у Културном центру "Брана Црнчевић" у Руми, додељена су признања најбољим румским спортистима. За најбољу средњу школу у спорту за протеклу годину проглашена је наша школа, Гимназија "Стеван Пузић", а за најбољег педагога физичког васпитања за средње школе- наша професорка Вера Милованчевић.


Опширније...

 
Ulti Clocks content
Питамо вас...
Хуху!!!??? Шта желите да видите/ прочитате на сајту?
 
Банер