ПРЕПОРУКА МИНИСТАРСТВА ПРОСВЕТЕ

Министарство просвете, науке и технолошког развоја упутило је данас обавезујућу препоруку свим основним и средњим школама у Републици Србији, а у циљу превенције ширења евентуалне инфекције.

У допису се наводи да је потребно да школе предузму следеће (више информација притиском на означени линк)

 

HIPPO 2020

У нашој школи је одржан прелиминарни круг Осмог међународног такмичења из енглеског језика HIPPO 2020. Учествовао је 21 ученик наше школе. Резултати се очекују до 13. марта.

 

НАЦИОНАЛНА ГЕОГРАФСКА ОЛИМПИЈАДА

У недељу, 1. марта, у Земуну, одржано је Окружно-регионално такмичење, у оквиру Националне географске олимпијаде, а у организацији Центра за таленте и Географског факултета у Београду. На републички ниво се пласирао наш ученик Александар Тркуља, којег је припремао професор географије Ненад Радић.Честитамо!

 

ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ У ОДБОЈЦИ

Окружно такмичење у одбојци за ученике, одржано је 2. марта. Наши момци су заузели четврто место. Дан касније, одржано је такмичење за девојке, које су освојиле друго место. Обе екипе је водила професорка физичког васпитања Вера Милованчевић.

Честитамо!

Опширније...

 

КЊИЖЕВНА ОЛИМПИЈАДА

Општински ниво такмичења Књижевна олимпијада, одржано је 29. фебруара у Гимназији "Стеван Пузић" у Руми. На такмичењу су учествовали ученици три средње школе Општине Рума.

Опширније...

 

НАСТАВА ОД ПОНЕДЕЉКА

Од понедељка 24.02. настава се наставља по устаљеном распореду, у поподневној смени.

 
Ulti Clocks content
Питамо вас...
Хуху!!!??? Шта желите да видите/ прочитате на сајту?
 
Банер