ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ У ОДБОЈЦИ

Наши ђаци су у мушкој и женској конкуренцији, освојили прво место на Општинском такмичењу у одбојци, и пласирали се на окружно. Обе екипе је водила професорка физичког васпитања Вера Милованчевић.


Опширније...

 

НАЦИОНАЛНИ ДАН БЕЗ ДУВАНСКОГ ДИМА

У Србији се 31. јануара, под слоганом "Живот без дувана - за бољу будућност нових генерација" обележава Национални дан без дуванског дима. Активисткиње Црвеног крста и ученице наше школе (Теодора Момчиловић, Милена Грујић, Милица Тесла и Милица Мудрић), oвим поводом, одржале су предавање, којим су упозориле на штетне ефекте употребе дувана, као и последице излагања дуванском диму.

 

ПРОСЛАВА ШКОЛСКЕ СЛАВЕ СВЕТОГ САВЕ

У понедељак, 27. јануара 2020. године, у холу школе, одржана је приредба поводом прославе школске славе Св Саве. Приредбу је припремила професорка српског језика и књижевности Надица Покрајац, уз помоћ професорке енглеског језика Марије Ратанчић, која је руководила музичким делом програма. Сценографију је припремила професорка ликовне културе Анђелка Стојаковић, уз помоћ ученице Милице Атанацковић.

Опширније...

 

СВЕТОСАВСКА ПОВЕЉА

У недељу, 26. јануара 2020. године, у Великој дворани Културног центра "Брана Црнчевић" у Руми, одржана је Светосавска академија. Овом приликом су награђени ученици завршних разреда школа Општине Рума, који су током свог школовања остварили завидне резултате. Носилац Светосавске повеље за нашу школу је ученица 4. разреда, општег смера, Милица Вујић.

Честитамо!


 

ПРОСЛАВА ШКОЛСКЕ СЛАВЕ

ПОЗИВАМО ВАС ДА 27. ЈАНУАРА 2020. У 9 САТИ ДОЂЕТЕ У НАШУ ШКОЛУ НА СВЕЧАНОСТ КОЈА ЈЕ ПОСВЕЋЕНА ТРАДИЦИЈИ СВЕТОСАВЉА, НЕГОВАЊУ ДУХОВНОСТИ, ПРОСВЕЋЕНОСТИ И ХУМАНИЗМА.

КОЛЕКТИВ РУМСКЕ ГИМНАЗИЈЕ!


 

УРУЧЕНА ПРИЗНАЊА НАЈБОЉИМА У ШКОЛСКОМ СПОРТУ

Свечаност додела признања најбољим школама у Срему, за спортске успехе, одржана је у Инђији, 22. јануара. Додељено је укупно 15 пехара у категоријама пионира, омладинаца, а награђене су и најуспешније основне и средње школе.

У конкуренцији средњих школа Гимназија "Стеван Пузић“ освојила је треће место у конкуренцији омладинки, док су у укупном пласману Румљанке заузеле седмо место.

Опширније...

 
Ulti Clocks content
Питамо вас...
Хуху!!!??? Шта желите да видите/ прочитате на сајту?
 
Банер