ПРИВРЕМЕНА ОБУСТАВА НАСТАВЕ ЗБОГ ГРИПА

На основу препоруке Покрајинског секретаријата за здравство и Института за јавно здравље Војводине, а у складу с чланом 105. Закона о основама система образовања и васпитања, Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице донео је Одлуку о привременој обустави рада предшколских и школских колектива на територији АП Војводине због широке распрострањености активности вируса грипа.

Ради заштите здравља деце, настава се обуставља од 12. до 21. фебруара 2020. године.

 

НАЈБОЉИ У СПОРТУ ЗА 2019. ГОДИНУ

На свечаности одржаној 12. фебруара 2020. године, у Културном центру "Брана Црнчевић" у Руми, додељена су признања најбољим румским спортистима. За најбољу средњу школу у спорту за протеклу годину проглашена је наша школа, Гимназија "Стеван Пузић", а за најбољег педагога физичког васпитања за средње школе- наша професорка Вера Милованчевић.


Опширније...

 

ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ У ОДБОЈЦИ

Наши ђаци су у мушкој и женској конкуренцији, освојили прво место на Општинском такмичењу у одбојци, и пласирали се на окружно. Обе екипе је водила професорка физичког васпитања Вера Милованчевић.


Опширније...

 

НАЦИОНАЛНИ ДАН БЕЗ ДУВАНСКОГ ДИМА

У Србији се 31. јануара, под слоганом "Живот без дувана - за бољу будућност нових генерација" обележава Национални дан без дуванског дима. Активисткиње Црвеног крста и ученице наше школе (Теодора Момчиловић, Милена Грујић, Милица Тесла и Милица Мудрић), oвим поводом, одржале су предавање, којим су упозориле на штетне ефекте употребе дувана, као и последице излагања дуванском диму.

 

ПРОСЛАВА ШКОЛСКЕ СЛАВЕ СВЕТОГ САВЕ

У понедељак, 27. јануара 2020. године, у холу школе, одржана је приредба поводом прославе школске славе Св Саве. Приредбу је припремила професорка српског језика и књижевности Надица Покрајац, уз помоћ професорке енглеског језика Марије Ратанчић, која је руководила музичким делом програма. Сценографију је припремила професорка ликовне културе Анђелка Стојаковић, уз помоћ ученице Милице Атанацковић.

Опширније...

 

СВЕТОСАВСКА ПОВЕЉА

У недељу, 26. јануара 2020. године, у Великој дворани Културног центра "Брана Црнчевић" у Руми, одржана је Светосавска академија. Овом приликом су награђени ученици завршних разреда школа Општине Рума, који су током свог школовања остварили завидне резултате. Носилац Светосавске повеље за нашу школу је ученица 4. разреда, општег смера, Милица Вујић.

Честитамо!


 
Ulti Clocks content
Питамо вас...
Хуху!!!??? Шта желите да видите/ прочитате на сајту?
 
Банер