УСПЕХ ГИМНАЗИЈАЛАЦА НА 45. СМОТРИ АМАТЕРСКИХ ПОЗОРИШТА СРЕМА

Овогодишњи селектор са зоне Срем, Золтан Фридман, донео је одлуку да мјузикл наше школе “All Shook Up” буде предложен за накнадну селекцију на 58. Фестивал аматерских позоришних друштава Војводине који ће се у мају одржати у Старој Пазови, као и за Омладински позоришни фестивал, који ће се одржати у Кули.

Селектор је донео и неколико појединачних похвала и награда за наш мјузикл, па је тако награда за сценски покрет и кореографију припала Ани Калуђеровић(некадашњој ученици наше школе); награда за најбољу женску улогу припала је Нађи Боровић (2о1) за двоструку улогу Натали/Ед; професорка наше школе, Марија Ратанчић, добила је награду за режију, а награда за најбољу сценску музику, аранжмане и извођење припала је Алекси Страјину (4о2) и члановима бенда.

Похвале су добили и Михајло Маљковић (3о1) за улогу Денис и Катарина Драгишић (4д2) за улогу Матилде.

Жири публике је једногласно донео одлуку да диплома за најбољу женску улогу припадне Нађи Боровић, а да за најбољу представу буде проглашен мјузикл наше школе “All Shook Up”.

Свечаном проглашењу су присуствовали представници свих позоришта Срема, Савеза уметничких стваралаца Војводине, Беочинци и сви они који су учествовали у организацији и реализацији фестивала.

ЧЕСТИТАМО!!!