мај 2021

Month

У недељеу, 30. маја, на Филолошком факултету у Београду, одржано је Републичко такмичење из српског језика и језичке културе.
Прочитај више
ГЕНЕРАЦИЈА 2020/21. ГОД.
Прочитај више
У полуфинални круг Хипо такмичења из енглеског језика пласирали су се Миа Веселиновић (1о2), Дуња Шулава (202) и Душан Мисиркић (3д2) Честитамо!
Прочитај више
Републичко такмичење Књижевна олимпијада одржано је у Београду, на Филолошком факултету, 23. маја. Учествовала је ученица Николина Чалић (4д1) и освојила је 5. место. Ученицу је припремала професорка Надица Покрајац. Честитамо.
Прочитај више
У недељу, 23. маја, у Новом Саду, одржано је Републичко такмичење из математике. Нашу школу су представљали Александар Тркуља (4О2) и Александар Тодоровић (102).
Прочитај више
Републичко такмичење у атлетици одржано је 19. маја у Сремској МИтровици. Дуња Шулава (2о2), освојила је 3. место у трци на 800m, а Бојана Казановић, 3. место у трци на 400m. Ученице је водила професорка физичког васпитања Вера Милованчевић. Честитамо!
Прочитај више
Ученик Небојша Аћимовић (401) освојио је 2. место на Окружном такмичењу из српског језика и језичке културе и пласирао се на Републичко такмичење.
Прочитај више
Покрајинска смотра рецитатора одржана је 14. маја у 9 сати, у Сечњу. На смотри су учествовале Милица Поповић (3д2) и Исидора Ловчанин (3д1). Ученице су припремале професорке српског језика и књижевности Надица Покрајац и Тина Карановић.
Прочитај више
Међуокружно такмичење у атлетици одржано је 11. маја у Сремској Митровици.
Прочитај више
Ученички парламент организовао је активност под називом "Ученичка реч", која ће трајати од 6. до 19. маја 2021. године. У том периоду, ученици ће моћи да убацују цедуљице у кутију постављену у холу школе, на којима ће исписати сугестије, питања, похвале и примедбе на рад школе. У четвртак, 20. маја, представници одељења, присуствоваће отварању кутије,...
Прочитај више
1 2