јун 2021

Month

Упис у први разред Гимназије ће бити у ПОНЕДЕЉАК 12. јулa и УТОРАК 13. јулa од 08.00 дo 15.00 часова. За упис је потребно: Обавезно ношење маски Сведочанства из основне школе и уверење о завршеној основној школи и положеном завршном испиту (два плава документа) Попуњен картон ученика (образац се добија у Гимназији или се може преузети ОВДЕ, обавезан је ЈМБГ оба родитеља због уноса у електронски дневник)
Прочитај више
Њ. К. В. Престолонаследник Александар сваке године традиционално награђује најбоље средњошколце из Србије и Републике Српске, а на основу предлога школа. Фондација за образовање и културу Њ. К. В.
Прочитај више
На традиционалној видовданској свечаности, која је 28. јуна одржана у Културном центру "Брана Црнчевић", Општина Рума наградила је најбоље ученике основних и средњих школа.
Прочитај више
У среду, 16. јуна, матуранти Гимназије су присуствовали свечаној додели Вукових диплома и сведочанстава, у холу школе.
Прочитај више
Први круг НИС олимпијаде из руског језика одржан је 1. јуна. Учествовало је 10 ученика наше школе. У финалном кругу, који је одржан 6. јуна, представљало нас је троје ученика: Ања Врањешевић (4о1), Ивана Божић (3д2) и Милош Мркић (2д2).
Прочитај више