септембар 2022

Month

Група Гимназијалаца је Европски дан језика обележила кроз музику. Извели су песму која, између осталих језика, има верзије на руском, енглеском и српском, језицима који се уче у нашој школи. 
Прочитај више
Поводом обележавања Европског дана језика, ученици одељења 3д2 су учествовали на једној радионици, коју је осмислио професор руског језика Радослав Божић.
Прочитај више
Данас је румски трг постао права античка агора, захваљујући матурантима наше школе
Прочитај више
Светски дан прве помоћи обележен је у нашој школи, у сарадњи са Црвеним крстом Руме. Демонстрацију и вежбу извеле су наше ученице Ања Тубић и Николина Дрлић, волонтерке Црвеног крста Рума
Прочитај више
Ученица наше школе, Јелена Томић (4д2) је похађала летњу школу НОКЦ "Вук Караџић" у Тршићу, на смеру Класици српске књижевности, где је проширила своје знање из књижевности.
Прочитај више
Ученик наше школе, Александар Тодоровић (3О2) је од 11. до 20. августа 2022. године похађао летњи семинар техничких наука у Истраживачкој станици Петница. Претходно је учествовао и на зимском семинару.
Прочитај више
У наставку текста можете прочитати допис министра просвете, упућен директорима, запосленима у школама, као и ученицима, а поводом почетка школске године.
Прочитај више