новембар 2022

Month

Тим за здравствено васпитање у сарадњи са Домом здравља Рума, организовао је предавање о здравој исхрани.
Прочитај више
Ученица Јована Деспенић (3о2), освојила је 3. награду на Првом ликовном конкурсу у организацији Новосадског дечијег културног центра.
Прочитај више
Ученице 4. разреда са професорком филозофије Софијом Манојловић, присуствовале су Годишњој свечаности удружења научница "Срна".
Прочитај више
У оквиру ширег пројекта НОКЦ "Вук Караџић", а под покровитељством Владе Србије, наши ученици другог разреда, Јелена Бурсаћ, Маја Милојевић и Александар Стојадиновић, присуствовали су семинару из области етнологије и антропологије.
Прочитај више
У четвртак, 17. новембра, присуствовали смо отворању традиционалне 85. по реду Јесење изложбе УЛУС-а под називом ФЛАМИНГОВ ЦВЕТ ИЛИ АНТУРИЈУМ, у Уметничком павиљону "Цвијета Зузорић" у Београду.
Прочитај више
На часу грађанског васпитања, кроз речи и слике, обележен је Међународни дан толеранције,16. новембар.
Прочитај више
Према одлуци коју је 2005. године донео Унеско, сваке године, трећи четвртак у новембру посвећен је филозофији као дисциплини која је симбол критичког размишљања.
Прочитај више
У периоду од 17 - 21. 10. 2022. године, обележили смо Европску недељу програмирања у нашој школи.
Прочитај више
И ове године, наша школа се укључила у новогодишњу, хуманитарну акцију фондације "Осмех на дар". Циљ је да се сакупе поклони за социјално и здравствено угрожену децу широм Србије.
Прочитај више
Ученици одељења 20, посетили су Градску библиотеку "Атанасије Стојковић", која је од пре пар месеци смештена у новој згради
Прочитај више