март 2023

Month

Ученици наше Гимназије, заједно са другим средњошколцима румске општине, посетили су у уторак, 18. марта, наставне, смештајне и спортске капацитете Војне академије
Прочитај више
У четвртак, 23. марта, у оквиру предмета грађанско васпитање, угостили смо адвоката Милену Јефтић која нам је причала о међународним људским правима и правосудном систему наше земље.
Прочитај више
Наша школа ће се представити на колективним родитељским састанцима, предвиђеним за родитеље будућих средњошколаца.
Прочитај више
Ликовни рад ученице Анђеле Станојевић (3д2) награђен је првим местом у категорији радова ученика средњих школа на овогодишњем ликовном конкурсу "Ко се боји _____још?"
Прочитај више
У понедељак, 20. марта, у холу наше школе, одржана је трибина поводом Светског дана среће
Прочитај више
Окружна смотра рецитатора одржана је 19. марта у Сремској Митровици. Нашу општину представљале су Нађа Боровић (3о1), Ана Зрнић (3д2) и Ања Тубић (4о1)
Прочитај више
У суботу 18. 3. 2023. године, ученици наше школе су учествовали у прелиминарној рунди Hippo такмичења из енглеског језика.
Прочитај више
Екипа Дома здравља у сарадњи са Тимом за здравствено васпитање, одржала је 13. 3. 2023. године предавање на тему штетности дуванског дима.
Прочитај више
Окружно такмичење Књижевна олимпијада одржано је 11. марта 2023. године у Економској школи "9. мај" у Сремској Митровици.
Прочитај више
Спортски савез Општине Рума наградио је у петак, 10. марта, најбоље румске спортисте, спортске педагоге и школе у 2022. години.
Прочитај више
1 2

Скорашњи коментари

    Категорије