април 2023

Month

С поносом објављујемо да је наш ученик, Стефан Симић (3о2), освојио прво место на Државном првенству у џудоу, у организацији Савеза за школски спорт.
Прочитај више
У суботу, 29. априла одржано је такмичење из прве помоћи у Спортској хали у Руми.
Прочитај више
У суботу, 29. априла на одржаном квизу из веронауке у конкуренцији Румских средњошколаца наши ђаци заузели су прво место.
Прочитај више
Сваке године, 22-ог априла, обележава се Међународни дан планете Земље, у циљу скретања пажње на значај очувања природе и спречавања негативних последица по животну средину. Овим поводом наши ученици и професори организовали су низ активности и предавања.
Прочитај више
У среду, 26. априла, у посети су нам били представници Катедре за сценску архитектуру, технику и дизајн са ФТН-а у Новом Саду.
Прочитај више
У току протекле недеље наши ученици су организовали неколико хуманитарних активности, а све у циљу прикупљања помоћи за нашу бившу ученицу Мину Пошарац, која је на лечењу у Турској.
Прочитај више
Да час латинског језика може бити итекако креативан, показали су ученици одељења 2О, који су на једном часу, пред пролећни распуст, правили пано на којем су илустровали осећања, комбинујући слику и речи на латинском језику.
Прочитај више
У петак, 28. априла 2023. године, у 18 часова, у Градској библиотеци "Атанасије Стојковић" Рума одржаће се хуманитарно - поетско вече ученика Гимназије, под називом "Певај за живот", за бившу ученицу наше школе Мину Пошарац.
Прочитај више
У недељу, 22. априла у нашој школи одржано је такмичење из биологије. Ученица Николина Дрлић (3о2) пласирала се на Републичко такмичење.
Прочитај више
Наши ученици Александар Тодоровић и Реља Буцало учествовали су на Републичком такмичењу из математике, одржаном 22. априла 2023. у Смедереву
Прочитај више
1 2 3