мај 2023

Month

Наши ученици су заузели друго место на квизу Епархије сремске
Прочитај више
У четвртак, 25. 4. 2023, нашу школу су посетили предшколци из објекта "Коцкица 2".
Прочитај више
У периоду од 24. 4 до 5. 5. 2023. године, ученици наше школе пратили су низ климатских параметара у непосредном окружењу школе, а у оквиру пројекта RefocuS Art - Европска ноћ истраживача.
Прочитај више
Републичка смотра рецитатора одржана је у суботу, 20. маја 2023. године у Ваљеву. Нашу школу, али и читаву Војводину, представљала је Нађа Боровић, ученица 301 одељења.
Прочитај више
Стефан Симић, ученик 302 одељења, опет је доказао да је најбољи џудиста освојивши прво место на отвореном првенству Србије за јуниоре одржаном у суботу 20.05.2023. године у Београду.
Прочитај више
У Културном центру у Руми, 18. маја, отворена је манифестација "Дани словенске писмености и културе", која се одржава по 13. пут. Отварању манифестације, присуствовали су и наши ђаци и професори.
Прочитај више
Архијерејски намесник и парох румски протојереј-ставрофор Сретен Лазаревић је у уторак, 16. маја, у нашој Гимназији одржао предавање на тему учешћа младих у животу цркве.
Прочитај више
Настава за матуранте се завршава у уторак, 23. маја 2023. године, након чега следe пријаве и полагање матурских испита. Распоред предстојећих обавеза за матуранте можете погледати на фотографији испод.
Прочитај више
У четвртак, 11. маја у холу наше школе одржано је предавање поводом Mеђународног дана породице.
Прочитај више
У нашој школи је организован занимљив час историје, намењен за најмлађе полазнике Едукативног центра Лилипут.
Прочитај више

Скорашњи коментари

    Категорије