јун 2023

Month

Према календару уписа у средње школе, упис ученика првог разреда Гимназије почиње у понедељак 3. јула, непосредно у школи, или електронски преко портала МСШ.
Прочитај више
У четвртак, 29. јуна, на градском тргу, у оквиру манифестације Културно лето, награђени су ђаци Општине Рума за остварене марљиве резултате, како у учењу тако и на Републичким такмичењима.
Прочитај више
У понедељак, 26. јуна, у хотелу “Борковац“ одржан је Дечији Видовдански шаховски турнир „Борковац 2023“, на којем су фигуре укрстили румски основци и средњошколци подељени у девет категорија.
Прочитај више
У недељу, 25. јуна, затворен је 10. Међународни фестивал филмске уметности ,,Mister Vorky", на којем су на посебан начин учествовали ученици наше школе.
Прочитај више
На седници Наставничког већа верификовани су успех и владање наших матураната, као и носиоца Вукових диплома, и звања ученика генерације
Прочитај више
Наши ученици, сада већ традиционално, учествују на ликовном конкурсу Удружења "Дани ћирилице Баваниште", које се реализује под покровитељством Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије.
Прочитај више
У последњој недељи маја месеца, наши ученици предвођени професорком филозофије, боравили су на Андревљу.
Прочитај више
Сви ученици су положили писмени део матурског испита и тиме стекли могућност да изађу на усмену одбрану својих матурских радова.
Прочитај више
Ученица Исидора Шавија (2о) је остварила низ успеха у теквондоу.
Прочитај више

Скорашњи коментари

    Категорије