НАСТАВЉА СЕ ОНЛАЈН НАСТАВА

Од уторка, 6. априла, ученици настављају да похађају онлајн наставу, а у складу са препорукама Кризног штаба. У договору са предметним професорима, ученици могу доћи у школу ради одговарања и поправљања оцена, у мањим групама и поштујући све епидемиолошке мере.

 

НЕРАДНИ И НЕНАСТАВНИ ДАНИ ОД 2. АПРИЛА ДО 5. АПРИЛА

Обавештавамо ученике и запослене у школи да су петак – 2. април и понедељак – 5. април 2021. године, нерадни и ненаставни дани. Према школском календару рада за средње школе на територији АП Војводине, ови дани представљају први део пролећног распуста. Уједно честитамо ускршње празнике свима који га славе по грегоријанском календару.

 

НАСТАВЉА СЕ ОНЛАЈН НАСТАВА

У складу са препорукама Кризног штаба са седнице одржане 12. марта 2021. године, донета је одлука да све средње школе у Републици Србији и у периоду од 15. до 19. марта 2021. године, настављају са остваривањем наставе на даљину.

 

ОПШТИНСКА СМОТРА РЕЦИТАТОРА

Општинска смотра рецитатора одржана је у петак, 12. марта 2021. године, у Културном центру "Брана Црнчевић" у Руми.

На окружну смотру пласирале су се ученице: Ана Зрнић (1д2), Ања Тубић (2о1), Исидора Ловчанин (3д1) и Милица Поповић (3д2).

Ученице су припремале професорке српског језика и књижевности Тина Карановић и Надица Покрајац.

Честитамо!

 

ИЗЛОЖБА "ЖЕНСКИ ЛИКОВИ У КЊИЖЕВНОСТИ"

Поводом Дана жена, 8. марта, у холу Градске библиотеке "Атанасије Стојковић" у Руми, постављена је изложба ликовних радова 15 румских гимназијалаца на тему "Женски ликови у књижевности".

Изложбу су припремиле библиотекарке Марина Крањчевић и Мирјана Белошевић (некадашњи ђаци наше школе) у сарадњи са Анђелком Стојаковић, проф. ликовне културе и Надицом Покрајац, проф. српског језика и књижевности.

Сви учесници на изложби су добили пригодне поклоне, а три ученице и дипломе за најбољи, најизражајнији и најкреативнији рад.

Изложбу можете погледати током марта месеца.


Опширније...

 

ОПШТИНСКИ НИВО КЊИЖЕВНЕ ОЛИМПИЈАДЕ

Општински ниво Књижевне олимпијаде одржан је 7. марта у нашој школи. Ученица Николина Чалић (4д1), освојила је 1. место, са максималних 20 бодова, и тако се пласирала на окружни ниво. Ученицу је припремала професорка српског језика и књижевности Надица Покрајац.


Честитамо!

 
Ulti Clocks content
Питамо вас...
Хуху!!!??? Шта желите да видите/ прочитате на сајту?
 
Банер