НОВЕ МЕРЕ ЗА ОРГАНИЗАЦИЈУ РАДА ШКОЛЕ

На основу препорука Кризног штаба за сузбијање заразних болести COVID-19, које су донете на седници одржаној 25.11. 2020. године, Влада Републике Србије донела је Уредбу о Допуни уредбе о мерама за спречавање и сузбијање заразне болести COVID-19 којом се прописују нове мере за организацију рада средњих школа и измена школског календара за школску 2020/2021. годину.

Према наведеној Уредби у периоду од 30. новембра до 18. децембра образовно-васпитни рад се организује путем наставе на даљину, уз коришћење одговарајућих платформи, односно система за управљање учењем.

У складу са одлуком о промени календара образовно васпитног рада за средње школе, прво полугодиште се завршава 18. децембра 2020, односно зимски распуст почиње 21. децембра 2020. и траје до 15. јануара 2021. године, а друго полугодиште почиње 18. јануара 2021.


 

НАСТАВЉАМО САРАДЊУ СА УНИВЕРЗИТЕТОМ ЛОБАЧЕВСКИ


 

ОБАВЕШТЕЊЕ -19. НОВЕМБАР-ОНЛАЈН НАСТАВА

У четвртак 19.11.2020. године, настава ће се одвијати само онлајн, јер ће доћи до искључења гасоводне мреже на ГМРС Рума, због радова, па самим тим у школи неће бити грејања.

 

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА-ДОБРОВОЉНОГ ДАВАЊА КРВИ

У уторак, 17. новембра, у холу КЦ, одржана је хуманитарна акција добровољног давања крви, а у сарадњи са организацијом Црвеног крста, где су учешће нашли и наши ученици. 

Дан примирја у Првом светском рату

Дан капитулације Немачке у Првом светском рату је државни празник у Републици Србији који се обележава 11. новембра, као нерадни и ненаставни дан.

Обавештавамо ученике и наставнике да се, у складу са мерама које је донео Кризни штаб за сузбијање корона вируса, а због тренутне неповољне епидемиолошке ситуације, васпитно – образовни рад у основним и средњим школама неће реализовати дана 12. и 13. новембра 2020. године (четвртак и петак).

 

2. МЕСТО НА ОКРУЖНОМ ТАКМИЧЕЊУ У СТОНОМ ТЕНИСУ

У уторак, 20. октобра 2020. године, у Шиду, одржано је окружно такмичење у стоном тенису. Женска екипа наше школе, коју су чиниле Тамара Катић и Теодора Стојчевић, освојила је 2. место. Теодора Стојчевић је у појединачној конкуренцији освојила 3. место.

Екипу је водила професорка физичког и здравственог васпитања Вера Милованчевић.

Честитамо!

 
Ulti Clocks content
Питамо вас...
Хуху!!!??? Шта желите да видите/ прочитате на сајту?
 
Банер