НАГРАДЕ НА ФЕСТИВАЛУ "НЕДЕЉА ПОЗОРИШТА СОНТА 2020"

Гимназијска драмска секција на енглеском језику, "Ruma High School Theatre", учествовала је 17. 10. 2020. на фестивалу "Недеља позоришта Сонта 2020" са мјузиклом "Little Shop of Horrors" и освојила награду за музичко-сценски израз. Свршена матуранткиња наше школе, Адријана Кржић, у улози Audrey, добила је награду за глумачко остварење у представи.

Честитамо!!!

Опширније...

 

ПРВО МЕСТО НА ОПШТИНСКОМ ТАКМИЧЕЊУ У СТОНОМ ТЕНИСУ

У четвртак, 8. 10. 2020. године одржано је општинско такмичење у стоном тенису. Женска и мушка екипа наше школе, освојиле су прво место и пласирале се на окружни ниво. Женску екипу чиниле су Тијана Вајагић, Тамара Катић и Теодора Стојчевић, а мушку Урош Батањски, Синиша Јањић, Огњен Кесер, Милош Мркић, Алекса Страјин и Марко Цвитичанин.

У појединачној конкуренцији код девојчица прво место је освојила Теодора Стојчевић, а код дечака Алекса Страјин.

Ученике је водила професорка физичког васпитања Вера Милованчевић.

Честитамо!

 

ГИМНАЗИЈА "СТЕВАН ПУЗИЋ" ЈЕ ПРОСЛАВИЛА 108. РОЂЕНДАН

У среду, 7. октобра 2020. године обележили смо 108 година постојања Гимназије, поштујући све заштитне мере прописане по наступању епидемије корона вируса.

Ученици су и ове године преузели улогу професора, директора, стручних сарадника и помоћног особља. Схватајући озбиљност и професионалност посла просветних радника и стручних сарадника, ученици наше школе су врло добро припремили наставне јединице из предмета које воле и одржали часове својим другарима из школске клупе, а за тренутак заменили и директора, психолога и помоћно особље у њиховим свакодневним пословима.


Опширније...

 

КАКО СУ ТЕКЛЕ ПРИПРЕМЕ ЗА НАСТАНАК МЈУЗИКЛА "МАЛА ПРОДАВНИЦА УЖАСА"

Како су текле припреме гимназијске драмске секције на енглеском језику, "Ruma High School Theatre", током настанка мјузикла "Little Shop of Horrors" и какви су утисци ђака, можете видети у емисији "Школски одмор", односно притиском на овај линк

 

МЈУЗИКЛ НАШИХ ЂАКА У ДАДОВУ

У понедељак, 28. септембра 2020. године наши ђаци, чланови "Ruma High School Theatre" су наступали у Београду, у Дадову, са мјузиклом "LITTLE SHOP OF HORRORS". Мјузикл је са ученицима припремала професорка енглеског језика Марија Ратанчић.


Опширније...

 

САРАДЊА ГИМНАЗИЈЕ И ТРЕМА ФЕСТА

23. Арт Трема Фест Рума одржаће се у периоду од 24 - 27. септембра 2020. године, под слоганом "Фестивал појачане креативне одговорности". Поред главног дела програма, који чине представе, публика ће имати прилике да присуствује и креативним радионицама, изложбама и сценским инсталацијама.

У недељу, 27. септембра, са почетком у 20 часова, у Дому омладине, Трема Фест ће затворити мјузикл "LITTLE SHOP OF HORRORS" у извођењу "Ruma High School Theatre", односно ученика наше школе.

Опширније...

 
Ulti Clocks content
Питамо вас...
Хуху!!!??? Шта желите да видите/ прочитате на сајту?
 
Банер